Transport

Timpul de livrare și procesare depind de articolele pe care le comandați. Vă rugăm să rețineți că sosirea articolelor poate dura de obicei 3-5 zile și poate ajunge și în mai multe pachete.

Întârzierile de livrare au loc în prezent în întreaga lume (în afara controlului nostru). Acest lucru poate afecta momentul în care primiți pachetul, ceea ce înseamnă că unele comenzi pot dura până la 7 zile pentru a ajunge (cazuri foarte rare). Încercăm să împărtășim orice actualizări semnificative pe baza informațiilor furnizate de transportatori. Detaliile de livrare și numărul de urmărire vă vor fi furnizate prin e-mailul furnizat.

Comenzile sunt de obicei procesate în 48 de ore, în așteptarea disponibilității și a verificării cardului de credit.

Taxe și impozite

În funcție de locul în care locuiți, pachetul dvs. poate fi perceput cu taxe și taxe suplimentare pe lângă costurile standard de transport. Clientul este responsabil pentru orice taxe de import, vamă și taxe. Nu acoperim taxele și taxele guvernamentale la comenzile internaționale și nu putem oferi sfaturi în chestiuni vamale - vă rugăm să consultați biroul vamal local. Nu vor fi oferite rambursări sau rambursări de taxe și taxe.

Asigurați-vă că pachetele pot fi livrate în siguranță. Nu putem oferi rambursări sau înlocuiri pentru pachetele furate după ce curierul a livrat cu succes articolul.